Impressum

HELIA
N.V. PLASTIC COLOR
Puursesteenweg 363
B-2880 Bornem
Belgique

TEL. : +32(0)3.899.40.40
FAX : +32(0)3.899.40.50

E-mail : info@helia-elektro.be
Web : www.helia-elektro.be

TVA BE 0417.461.967
RPM Malines
Banque KBC 417-7069031-32
IBAN BE90 4177 0690 3132
BIC KREDBEBB

Website
Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van de HELIA website geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.
Verder is HELIA niet verantwoordelijk voor de e-mails en berichten die gepubliceerd worden door gebruikers van gastenboeken, bulletinboards enz.. zoals die op deze site te vinden zijn of waarnaar verwezen wordt.
Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt HELIA geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaardt HELIA geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die kan ontstaan door gebruik te maken van deze site of andere websites via hyperlinks.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
HELIA N.V. Plastic Color is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze pagina’s of voor de toegankelijkheid ervan.
Bij verwijzingen naar internetpagina’s van derde partijen (links) zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s. Door op deze links te klikken, verlaat u het informatieaanbod van HELIA N.V. Plastic Color.
Voor het informatieaanbod van derde partijen kunnen andere, afwijkende regels gelden, in het bijzonder met betrekking tot de privacybescherming. Daarnaast zijn wij bij diensten, in het bijzonder bij het downloaden van bestanden op onze internetpagina’s, niet aansprakelijk voor licht nalatig plichtsverzuim.

Gegevensbescherming
Alle persoonsgegevens die op de website van HELIA N.V. Plastic Color worden verzameld, worden uitsluitend opgeslagen en verwerkt voor uw persoonlijke dienstverlening, om productinformatie te bezorgen of serviceaanbiedingen voor te stellen. HELIA N.V. Plastic Color garandeert dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld overeenkomstig de geldende bepalingen inzake de gegevensbescherming.

Copyright
Alle teksten, afbeeldingen en andere op de website gepubliceerde werken vallen - voor zover niet anders bepaald - onder het copyright van HELIA N.V. Plastic Color te Bornem

Website (Webmaster)
Tel.: +49(0)2355.809.55
E-Mail: webmaster@kaiser-elektro.de

Top Arrow Back Arrow